OnePlus Watch 2r Pil Süresi ile İddialı

OnePlus, Summer Launch Event ile OnePlus Watch 2r adını verdiği akıllı saatini tanıttı. İşte OnePlus Watch 2r özellikleri ve fiyatı.

Yaklaşık 59 gram ağırlığındaki klasik temalı ve Orman Yeşili ile Tunç Grisi seçenekleriyle OnePlus Watch 2r akıllı saat, alüminyum kasa ve plastik alt kasayla geliyor. Ürün 2 GB RAM, 32 GB ROM ve RTOS için 4 GB EMMC depolama alanına sahip Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 tarafından destekleniyor. Şirket, yeni akıllı saatin bu yılın başında tanıtılan ve daha pahalı bir model olan Watch 2‘den yaklaşık yüzde 25 daha hafif olduğunu söylüyor.

Akıllı saat, yüksek parlaklık modunda 1000 nit’e kadar 1,43 inç AMOLED ekran kullanıyor ve bağlantı seçenekleri arasında çift bantlı Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC ve çift frekanslı GPS bulunuyor.

Watch 2r’deki 500 mAh pilin akıllı modda 100 saate kadar, güç tasarrufu modunda ise 12 güne (yaklaşık 288 saat) kadar dayanabileceğini iddia ediliyor. Cihaz, 60 dakikada sıfırdan yüzde 100’e kadar dolmak için hızlı şarjı kullanıyor ve 10 dakikalık hızlı şarj yaklaşık bir günlük pil gücü sağlayabiliyor.

OnePlus Watch 2r, WearOS 4 + RTOS’u çalıştırıyor ve 100’den fazla yerel saat yüzü, kan oksijeni izleme, sağlıklı yaşam takibi, kalp atış hızı izleme ve 100’den fazla spor modu dahil olmak üzere bir dizi özellik ile birlikte geliyor. Bu arada ürün sadece Android 8.0 veya sonraki sürümlerde destekeleniyor.

OnePlus Watch 2r Fiyatı ve Çıkış Tarihi

OnePlus Watch 2r artık Avrupa, İngiltere ve Kuzey Amerika’da sırasıyla 279 avro fiyat etiketi ile satın alınabiliyor. OnePlus, alıcılara hediye olarak saat şarj tabanı ve saat kayışı sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir